Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mod προσθέτει voice acting στο Final Fantasy VII (trailer)

Μια ομάδα modders πρόσθεσε voice acting στο Final Fantasy VII, 26 χρόνια μετά το λανσάρισμα του κλασικού RPG.

Το Final Fantasy VII κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 1997, για την πρώτη κονσόλα PlayStation και, παρόλο που ήταν επαναστατικό για την εποχή του, δεν περιείχε καθόλου voice acting. Όλοι οι διάλογοι του τίτλου εμφανίζονταν ως κείμενο.

Η ομάδα Tsunamods κυκλοφόρησε ένα σύντομο trailer για το mod που θα προσθέσει στον τίτλο το voice acting, μέσα από το οποίο ακούμε, μεταξύ άλλων, τους Cloud, Tifa και Reno. Οι δημιουργοί του σημειώνουν πως, παρόλο που στο trailer ακούγονται αρκετές βωμολοχίες, η πλειοψηφία του mod δεν περιέχει τέτοιου είδους εκφράσεις.

Το εν λόγω mod ονομάζεται Echo-S7 και θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου 2023. Η Tsunamods δούλεψε για πολλά χρόνια, στρατολογώντας έμπειρους voice actors από ολόκληρο τον κόσμο για να πετύχει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επίσης, η ομάδα έχει ήδη ανακοινώσει πως σκοπεύει να κάνει το ίδιο και για τα Final Fantasy VIII και Final Fantasy IX.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*